• Scherpe prijzen
  • Flexibele contracten
  • Gratis parkeren
  • Uitstekend bereikbaar
Inloggen voor klanten
Openingstijdenma - vr: 9:00 tot 17:30

Veelgestelde vragen

Direct antwoord op je vraag? Bekijk even onze veelgestelde vragen.

Zit je met een vraag over één van onze diensten? We hebben alle veelgestelde vragen hier verzamelt, zodat jij zo snel mogelijk je antwoord terug kan vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

Een Virtual Office is een zakelijk registratieadres dat u kunt gebruiken voor het inschrijven bij de kamer van koophandel. Bij Allspace heeft u een Virtual Office tegen de goedkoopste prijzen.

Een zakelijk registratieadres in Amsterdam is handig als u in het buitenland woont en een onderneming in Nederland wilt beginnen. Of als u een zakelijk postadres wilt hebben in plaats van uw thuisadres te gebruiken. Ook wanneer u verschillende ondernemingen heeft en die onder wilt brengen onder één overkoepelend postadres. De internationale allure en uitstraling van Amsterdam vindt u in geen enkele andere stad in Nederland.

Jazeker! U kunt ons adres gebruiken voor registratie bij de KVK.

Allspace hanteert de goedkoopste prijzen voor een Virtual Office van Nederland! Kijk onder het kopje tarieven voor onze verschillende pakketten.

Bij Allspace kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen.

Briefpost die u ontvangt op het adres van uw Virtual Office worden voor u bewaard tot u het komt ophalen. Ook is er de mogelijkheid dat post voor u wordt gescand en doorgestuurd naar uw emailadres zodat u het op uw computer of telefoon kunt lezen.

Een flexwerkplek bij Allspace houdt in dat u een werkplek, een luxueus bureau en een bureaustoel, huurt voor flexibele dagen in de week en een flexibel termijn. Bij deze flexwerkplek heeft u de mogelijkheid om uw eventuele gasten te ontvangen in een moderne vergaderruimte. U kunt gebruik maken van een supersnelle glasvezel internetverbinding (WiFi). Ook is er een groot presentatiescherm (te koppelen met uw laptop, tablet of telefoon) en een printer waar u gratis gebruik van kunt maken.

U kunt van alles en nog wat opslaan bij Allspace. Denk bijvoorbeeld aan spullen waar u thuis geen ruimte meer voor heeft. Misschien heeft u een webshop en wilt u uw handelswaar veilig opslaan. Wat te denken van bedrijfsadministratie of archief dat u veilig wilt opslaan. Kom bij ons langs en we bespreken de mogelijkheden.

Bij Allspace hebben wij opslagruimtes van 1m3 tot 16m3.

Bij Allspace kunt u opslagruimte huren vanaf een week tot meerdere jaren!

Bij Allspace kunt u zeker verschillende diensten combineren, zoals een Virtual Office pakket combineren met opslagruimte. Ook kunt u de kantoorruimte huren in combinatie met opslagruimte. Het is zelfs heel voordelig om diensten van Allspace te combineren want u krijgt dan fikse kortingen!

Menu sluiten