ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Allspace Άμστερνταμ, που βρίσκεται στο Poortland 66, 1046 BD στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Στοιχεία επικοινωνία:

www.allspaceamsterdam.nl
Poortland 66
1046 BD Amsterdam
Nederland
info@allspaceamsterdam.nl

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Allspace Amsterdam επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και επειδή τα παρέχετε μόνοι σας. Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:
– Όνομα και επώνυμο
– Αριθμός τηλεφώνου
– Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
– Πληροφορίες για τις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας
– Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και τύπου συσκευής

Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Ο ιστότοπος ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας κάτω από την ηλικία των 16. Εκτός αν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε εάν ο επισκέπτης είναι άνω των 16 ετών. Συνεπώς, συνιστούμε να συμμετέχουν οι γονείς στις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποφευχθεί η συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν πιστεύετε ότι συλλέξαμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτή τη συγκατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@allspaceamsterdam.nl και θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό και σε ποια βάση επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα;

Allspace Amsterdam επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
– Για να μπορέσετε να καλέσετε ή να στείλετε e-mail εάν αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να εκτελέσετε τις υπηρεσίες μας (Βάση: Άδεια)
– Allspace Amsterdam αναλύει τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο, προκειμένου να βελτιωθεί ο ιστότοπος και να προσαρμοσθεί η ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας. (Βάση: δικαιολογημένο ενδιαφέρον)
– Allspace Amsterdam επεξεργάζεται επίσης τα προσωπικά δεδομένα εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για την φορολογική μας δήλωση. (Βάση: νομική υποχρέωση)

Aυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Allspace Amsterdam δεν λαμβάνει αποφάσεις βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας σε θέματα που θα μπορούσαν να έχουν (σημαντικές) συνέπειες για τα άτομα. Αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς να είναι ένας άνθρωπος (π.χ. ένας υπάλληλος του Allspace Amsterdam).

Πόσο καιρό διατηρούμε προσωπικά δεδομένα

Allspace Amsterdam δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των στόχων για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας.
– Όνομα και επώνυμο (μέχρι 3 εβδομάδες μετά την τελευταία επαφή)
– Αριθμός τηλεφώνου (έως και 3 εβδομάδες μετά την τελευταία επαφή)
– Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (έως και 3 εβδομάδες μετά την τελευταία επαφή)
– Πληροφορίες για τις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας (26 μήνες)
– πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και τύπος συσκευής (26 μήνες)

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με άλλους

Allspace Amsterdam δεν πωλεί τα στοιχεία σας σε τρίτους και τους παρέχει μόνο εφόσον αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της συμφωνίας μας μαζί σας ή για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση. Με εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας, συνάψουμε μια συμφωνία επεξεργασίας για να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. Η Allspace Amsterdam παραμένει υπεύθυνη για αυτές τις εργασίες επεξεργασίας.

Cookies ή παρόμοιες τεχνικές που χρησιμοποιούμε

Allspace Amsterdam χρησιμοποιεί τεχνικά και λειτουργικά cookies. Και αναλυτικά cookies που δεν παραβιάζουν το ιδιωτικό σας απόρρητο. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας, tablet ή smartphone κατά την πρώτη σας επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για την τεχνική λειτουργία της ιστοσελίδας και την ευκολία χρήσης σας. Εξασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και θυμηθείτε, για παράδειγμα, τις προτιμήσεις σας. Επίσης, μας επιτρέπει να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τα cookies ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην αποθηκεύει πλέον cookies. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τυχόν πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί προηγουμένως μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε τις ενέργειες μετατροπής στον ιστότοπο, προκειμένου να βελτιώσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας. Αυτά τα δεδομένα είναι επίσης εντελώς ανώνυμα.

Προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Allspace Amsterdam και έχετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς να στείλετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε κάποιον άλλο οργανισμό που αναφέρατε. Μπορείτε να στείλετε αίτημα για επιθεώρηση, διόρθωση, απομάκρυνση, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο info@allspaceamsterdam.nl

Για να διασφαλίσετε ότι η αίτηση πρόσβασης έχει γίνει από εσάς, σας ζητάμε να στείλετε ένα αντίγραφο του εγγράφου ταυτότητάς σας με το αίτημα. Κάνετε τη φωτογραφία διαβατηρίου σας, το MRZ (αναγνώσιμη από μηχάνημα ζώνη, τη λωρίδα με αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και το Burgerservicenummer (BSN) μαύρο σε αυτό το αντίγραφο. Αυτό προστατεύει το απόρρητό σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά εντός τεσσάρων εβδομάδων. Η Allspace Amsterdam θα ήθελε επίσης να επισημάνει ότι έχετε την ευκαιρία να υποβάλλετε καταγγελία στην εθνική εποπτική αρχή, την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα

Allspace Amsterdam λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψει την κατάχρηση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ανεπιθύμητη αποκάλυψη και μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές. Εάν έχετε την εντύπωση ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά εξασφαλισμένα ή ότι υπάρχουν ενδείξεις κατάχρησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή μέσω του info@allspaceamsterdam.nl.

Menu sluiten